Fürge Kezek

A „Fürge Kezek” – tehetséggondozó kukckó október óta két hetente keddenként folyik a tehetséggondozás vizuális területen hét kisgyermekkel. Igazodva az aktuális ünnepekhez, jeles napokhoz, épp busó álarcok készültek vegyes technikával. Reméljük sikerült elkergetnünk a telet, és végre megérkezik a várva várt KIKELET!


Galéria

 

Zeneovi

Az óvodai Tehetséggondozó Műhely keretében két heti rendszerességgel működik az An-tan-té-nusz Zeneóvoda. A gyerekekkel elmélyítjük az eddig megszerzett ismereteiket az ének-zene területén és új fogalmakat is tanulhatnak. Ilyenek a ritmusképletek, hangjegyek az ötvonalas rendszerben és kipróbálhatnak különböző ritmushangszereket is. A foglalkozások során a gyerekek egyre bátrabban énekelnek, tapsolnak társaik előtt is, ami elősegíti őket majd az iskolai szereplésekhez.


Galéria

 


Óvodáinkban fakultatív foglalkozásokat biztosítunk az idejáró gyerekek számára, amelyek nagymértékben elősegítik testi – lelki fejlődésüket. A foglalkozásokat néptáncpedagógus és futbaledző tartja játékos formában.


NÉPTÁNC

2013.10.13.
MegtekintOVI FOCI

2013.10.13.
Megtekint